Учитељица наше школе - најбољи едукатор Србије

Датум: 15. Novembar 2015 15:00 Категорија: Достигнућа

Славица Гомилановић, учитељица наше школе, понеће ове године титулу најбољег едукатора Србије. 


Удружење Живојин Мишић, са циљем да промовише, подстакне и мотивише просветне раднике, одабрало је 16 најбољих наставника који ће ове године понети титулу најбољих едукатора. Међу најбољим едукаторима налази се и Славица Гомилановић, учитељица наше школе. 

 

Спроведена су три круга селекције, а у одабиру најбољих едукатора су, поред Удружења, учествовали и прошлогодишњи едукатори, Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Оливера Тодоровић испред Центра за развој запослених у образовању (ЗУОВ), директор Математичке гимназије Срђан Огњановић и координаторка ПИСА истраживања у Србији Драгица Павловић-Бабић. Критеријум за одабир најбољих едукатора био је колико су наставници на часовима редовне наставе и ваннаставних активности креативни, занимљиви и другачији и колико се залажу за развијање ученичких интересовања, способности и талената. Комплетну вест можете прочитати овде, а овде можете погледати ко су овогодишњи победници. 
 
Учитељица Славица ће део новчане награде потрошити на штампање књиге песама које су претходне школске године написали њени ученици, а остатак награде ће уложити у средства потребна за унапређивање наставе. 



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај