Учитељици наше школе додељено признање за дигитални час

Датум: 19. Januar 2016 14:57 Категорија: Достигнућа

Славици Гомилановић, учитељици наше школе, 21. децембра 2015. године додељена је диплома за освојено 1. место на конкурсу "Дигитални час". 

У просторијама Народне скупштине у Београду, 21. децембра 2015. године свечано су уручене дипломе победницима конкурса "Дигитални час". Татјана Матић, државна секретарка, уручила је диплому Славици Гомилановић, учитељици наше школе, за освојено 1. место у категорији природних наука. 

Више о овом догађају можете прочитати овде

Учитељица Славица освојила је 1. место  за рад "Цртежом и бројевима кроз рељеф нашег краја". Часови су осмишљени тако да наставни садржај из природе и друштва посвећен рељефу приближе ученицима кроз песму, цртеж и наставне садржаје из математике. Рад је реализован на 4 школска часа кроз предмете природа и друштво, ликовна култура и математика. Циљ осмишљених активности јесте да ученици наставни садржај из природе и друштва усвоје што потпуније, пролазећи кроз низ задатака који их упућују на самостално учење, истраживачки рад, испољавање креативности, а уједно и практичну примену стечених знања, интеграцијом наставних садржаја више наставних предмета. Највећи број активности реализован је помоћу платформе за учење Moodle Cloud, а коришћени су и Power Point презентација, укрштеница у програму Hot Potatoes, алат Thinglink за креирање интерактивног цртежа, апликација за мобилни телефон Cool Math Duel. 

Комплетан рад можете погледати и преузети овде



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај