Трећаци и предшколци у Онлајн недељи

Датум: 15. Mart 2016 19:53 Категорија: Новости

Наша школа се и ове године укључила у обележавање Онлајн недеље. Први дан Онлајн недеље обележен је кроз активност "Бајка на поклон". 
 

У понедељак, 14. марта 2016. године започела је реализација активности планираних за Онлајн недељу. Прва активност носила је назив "Бајка на поклон". Реализовали су је ученици 3. разреда са децом из предшколске групе "Цветићи".

Ученици 3. разреда нацртали су бајке, сликали их помоћу мобилног телефона, а затим додатно уредили помоћу програма Microsoft Office Picture Manager. Уређене слике претворили су у онлајн интерактивне слагалице помоћу алата Jigsaw Planet. Поклон за децу из предшколске групе "Цветићи" био је спреман. 

Деца из групе "Цветићи" имала су занимљив задатак. Требало је саставити све делове слагалице, а онда препознати бајку. Као награду, добили су ауторски цртеж - бајку, а цртеж им је уручио аутор лично. :)

Фотографије настале током реализације ове активности можете погледати овде, а уколико се и ви желите опробати у решавању слагалице - кликните овде (одаберите бајку и кликните на њен назив). 



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај