Онлајн припрема за завршни испит

Датум: 18. Mart 2016 20:36 Категорија: Новости

Током Онлајн недеље ученици 8. разреда користили су сајт http://mala-matura.com/ за припрему завршног испита из српског језика.
 

Tоком Онлајн недеље, наставница Драгана Животић упознала је ученике осмог разреда са пројектом Мала матура који представља бесплатну онлајн припремну наставу за завршни испит, а који је настао под покровитељством Савремене гимназије и Средње школе за информационе технологије ITHS и акредитован је од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Ученици су на интерактиван, прегледан и сликовит начин проучавали све значајне информације о садржајима који су неопходни за успешно пологање завршног испита из српског језика. Ова бесплатна припремна настава осмишљена је као онлајн курс српског језика на коме кроз низ интерактивних лекција и тестова ученици веома једноставно могу  савладати комплетно градиво потребно за полагање испита.

Ученици су, током Онлајн недеље, овај сајт користили и ван наставе како би проверили усвојеност градива. Посебно су им се допали аудио и видео снимци лекција из свих области (фонетике, морфологије, синтаксе, књижевности) које могу слушати, гледати и онда кад нису вољни да вежбају и уче читајући из уџбеника.



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај