Учитељици наше школе још једно признање

Датум: 03. Jun 2016 20:03 Категорија: Достигнућа

Славица Гомилановић, учитељица наше школе, добитник је награде за изузетан допринос раду радне групе Министарства просвете, науке и технолошког развоја. 
 

(фотографија преузета са http://pcpress.rs/)

Министарство просвете, науке и технолошког развоја формирало је радну групу за ревидирања садржаја из области информатике у основној и средњој школи. Славица Гомилановић учествовала је у раду ове радне групе као координатор секције ИКТ у разредној настави која је креирала нови наставни план и програм за предмет од играчке до рачунара и стручно упутство за интегрисање алгоритамског начина мишљења и безбедности на интернету у предмете разредне наставе.

ЈИСА и Регионална ECDL канцеларија подржали су ову иницијативу Министарства и припремили награде за чланове радне групе који су, кроз ангажовање у радној групи, значајно допринели унапређивању квалитета наставе и јачању дигиталних компетенција и информатичке писмености ученика. На завршној церемонији за ученике и наставнике информатике одржаној 1. јуна 2016. године у Београду, Снежана Марковић, помоћница министра за средње образовање, уручила је награде најзаслужнијим члановима радне групе. Награђене су три наставнице, а међу њима и учитељица Славица. 

Више о овоме може прочитати овде

 



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај