Здрав стил - наш стил

Датум: 28. April 2017 15:44 Категорија: Новости

Ученици наше школе учествовали су у пројекту " Здрав стил - наш стил" који реализују Одред извиђача Млава и Удружење грађана Фабрика. Такође, наши ученици су учествовали на конкурсу који је расписан у оквиру пројекта и освојили награде  у свим категоријама - за ауторски филм, фотографију и ликовни рад.



У оквиру пројекта „Здрав стил- наш стил“ који реализују Одред извиђача Млава и Удружење грађана Фабрика ученици наше школе Давид Траиловић и Марија Петровић учествовали су на дводневном едукативном викенду у дому извиђача у Ждрелу. Током викенда ученици су проширили своја знања о безбедности у природи и на интернету, стекли су знања из прве помоћи и здраве исхране. Ученици који су присуствовали овом едукативном кампу биће вршњачки едукатори који ће својим вршњацима ширити идеју здравог живота.

Такође, наши ученици су учествовали на конкурсу који је расписан у оквиру пројекта. Ученици 4. разреда из Орешковице освојили су прво место за ауторски филм, док је ученик 4. разреда Данило Страјиновић, освојио 2. место у категорији фотографија. Ученица 7. разреда Ана Јанковић освојила је 1. место у категорији ликовни рад.

Све честитке награђеним ученицима, а фотографије са доделе награда можете погледати овде.



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај