4 награде на ликовно-литерарном конкурсу

Датум: 09. Maj 2014 22:46 Категорија: Достигнућа

На ликовно-литерарном конкурсу у организацији друштва "Источник" из Књажевца ученици ОШ "Ђура Јакшић" Орешковица освојили су 4 награде. 


Награђени ученици

На Шестом ликовном и литерарном конкурсу који је расписало Друштво за српску духовну и биолошку обнову "Источник" из Књажевца у сарадњи са ОШ "Дубрава" из Књажевца и Књажевачком гимназијом, ученици ОШ "Ђура Јакшић" Орешковица освојили су 4 награде. 

У категорији ликовних радова Наташа Пауновић, ученица 3. разреда, освојила је 2. место за тему "Црква", а Марија Петровић, ученица 4. разреда, освојила је 3. место за тему "Свети Никола".  У категорији литерарних радова Илија Ивановић, ученик 2. разреда, освојио је 2. место за песму "Мој деда Солунац", а Марија Петровић, ученица 4. разреда, освојила је 3. место за песму "Гинули су наши преци". 

Свечана додела награда одржана је у Дому културе у Књажевцу 8. маја 2014. године са почетком у 19.30 сати. Захваљујући родитељима награђених ученика, овој свечаности присуствовали су награђени ученици, њихови родитељи и учитељице. Фотографије можете погледати овде. Како је целокупан овај догађај изгледао можете погледати на интернет страници Епархије тимочке



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај