Дечија недеља 2014.

Датум: 14. Oktobar 2014 23:10 Категорија: Новости

У ОШ "Ђура Јакшић" Орешковица реализоване су бројне активности за ученике
током Дечије недеље. 

Ђачки парламент, у сарадњи са наставницима школе, и ове школске године се потрудио да осмисли занимљиве активности за ученике млађих и старијих разреда.

Ученици млађих разреда учествовали су у екипном такмичењу кретања по путним знацима, играма без граница, показали своја умећа у такмичењу "Ја имам таленат" и креирали разноврсне радове током вајарске радионице. Прваци су постали чланови Дечијег савеза. Ученици старијих разреда били су у прилици да учествују у спортским такмичењима, као и у квиз такмичењу и игри асоцијација. Посебно је занимљиво било квиз такмичење у коме су учествовали представици ђачког парламента наше школе и представници ђачких парламената ОШ "Јован Шербановић" Рановац и ОШ "Мирослав Букумировић-Букум" Шетоње. Користимо ову прилику да честитамо победницима квиза - ученицима шетоњске школе. 

Током Дечије недеље одржан је и традиционални дечији вашар. Овога пута, током вашара је реализована хуманитарна акција - ученици и наставници школе прикупили су 6 900 динара за помоћ девојчици Мили. 

Слике реализованих активности можете погледати овде



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај