Дан школе 2014.

Датум: 15. Oktobar 2014 20:07 Категорија: Новости

У присуству ученика, наставника и бројних гостију, наша школа је 13. октобра 2014. године прославила свој 121. рођендан и још један значајан јубилеј - 50 година од када носи име српског познатог сликара и песника Ђуре Јакшића. 
 

Љубица Стојиловић, директор школе, поздравила је многобројне госте и кратко се осврнула на мисију и визију школе, значајне активности које су у школи реализоване и које тек предстоје. Уследио је пригодан програм који су припремили ученици и наставници школе, посвећен великану чије име наша школа са поносом носи већ 50 година. 
 
Да се у школи заиста реализују разноврсне активности потврђује и излажење другог броја школског часописа "Златне токе" који је овом приликом представљен.

О успешности школе најбоље говоре успеси ученика и наставника. Наставницима и ученицима који су постигли запажене резултате уручене су вредне награде. Нису заборављени ни наставници који су читав свој радни век провели у школи, ни радници школе који су стекли завидан радни стаж, који су добили пригодне поклоне и јубиларне награде.  Захвалнице су уручене свима који су, сарађујући са школом, допринели да она што успешније обавља своју делатност. 

Осим ученика и наставника школе, прослави јубилеја присуствовали су представници локалне самоуправе, бројних установа и организација, чланови Школског одбора и Савета родитеља. Поред директора школа из наше општине, свечаности су присуствовали и директори школа из других крајева Србије. 

Делић програма можете погледати у овом видео-запису.


Фотографије можете погледати овде.
 

 



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај